Dołącz do naszego webinarium na FoodFakty Safety Week!
Temat webinarium: Bezpieczna żywność zaczyna się od kontroli – jakość mięsa w procesie produkcyjnym
Tegoroczne hasło przewodnie Światowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO brzmi: „Nauka w działaniu”. W 2025 roku już po raz piąty, FoodFakty zapraszają do udziału w lokalnej, polskiej inicjatywie organizowanej w ramach światowych obchodów.
Z przyjemnością informujemy, ze zostaliśmy partnerem głównym drugiego dnia FoodFakty Safety Week. W tym dniu, skoncentrujemy się na zagrożeniach związanych z jakością i zafałszowaniami żywności. Cały cykl jest otwarty dla wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją wiedzę i kompetencje w obszarze bezpieczeństwa żywności – niezależnie od funkcji, stanowiska czy poziomu doświadczenia
Zachęcamy do rejestracji na >>stronie organizatora<<
Do zobaczenia 10-go czerwca!
