PL  |  EN

OIV method for the determination of the alcoholic strength and volatile acidity in wines, musts and spirits

Gibertini Elettronica s.r.l.

This application note describes the OIV official method for the determination of the alcoholic strength by volume in wines, musts and spirits and of the volatile acidity, particularly adapted for wines, liqueurs, beers, perfumes, alcoholic solution in general and spirits.

The current regulation (for wine distillation) requires that the distilling unit satisfies the following test: distil 5 times in succession a water-alcohol mixture with an alcoholic strength of 10% vol. After the last distillation, the distillate should present an alcoholic strength of almost 9,9%vol, in other words during each distillation the instrument does not lose a quantity of alcohol higher than 0.02%vol.

Pobierz aplikację Pobierz aplikację Do przeglądu aplikacji Skontaktuj się z nami

Formularz Pobrania Aplikacji

* Te pola są obowiązkowe.

Administratorem danych osobowych jest LPP Equipment Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. ul. Poznańska 563 B, PL-05-860 Święcice k/Błonia, Polska (zwana dalej „LPP”).
Wszelkie informacje dotyczące praw przysługujących osobom fizycznym, w tym prawa dostępu do danych osobowych, sprostowania danych, usunięcia danych (prawa do bycia zapomnianym), ograniczenia przetwarzania danych, przenoszenia danych, sprzeciwu oraz prawa do niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji w tym profilowaniu, a także inne informacje wymagane prawem zawarte są w Polityce Prywatności.

Pokaż więcej aplikacji w:

Analytics

Zobacz więcej aplikacji związanych z:

Enologia