PL  |  EN

Nitrogen and protein determination in starch and gluten

BÜCHI Labortechnik AG

Gluten and starch are typical samples consisting of a high and low protein content, respectively. Here both samples are analysed for their protein content according to Kjeldahl and Dumas.
In general, the Kjeldahl method is applied to determine the organic nitrogen, whereas the organic and inorganic nitrogen content is measured using the Dumas method.

Pobierz aplikację Pobierz aplikację Do przeglądu aplikacji Skontaktuj się z nami

Formularz Pobrania Aplikacji

* Te pola są obowiązkowe.

Administratorem danych osobowych jest LPP Equipment Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. ul. Poznańska 563 B, PL-05-860 Święcice k/Błonia, Polska (zwana dalej „LPP”).
Wszelkie informacje dotyczące praw przysługujących osobom fizycznym, w tym prawa dostępu do danych osobowych, sprostowania danych, usunięcia danych (prawa do bycia zapomnianym), ograniczenia przetwarzania danych, przenoszenia danych, sprzeciwu oraz prawa do niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji w tym profilowaniu, a także inne informacje wymagane prawem zawarte są w Polityce Prywatności.

Pokaż więcej aplikacji w:

Analytics Kjeldahl

Zobacz więcej aplikacji związanych z:

Systemy destylacyjne i ekstrakcyjne