PL  |  EN

Fat determination in food using Twisselmann continuous extraction

BÜCHI Labortechnik AG

The determination of fat in food is a routine procedure used for quality assurance and labelling. Below, a simple and easy procedure for fat determination in food, according to §64 LFGB L 17.00-4 and ISO 1444:1996 is introduced. The sample is hydrolyzed with hydrochloric acid using the Hydrolysis Unit E-416, followed by a Twisselmann extraction with the Extraction Unit E-816 ECE (Economic Continuous Extraction). The determined fat contents correspond well to the labelled values.

Pobierz aplikację Pobierz aplikację Do przeglądu aplikacji Skontaktuj się z nami

Formularz Pobrania Aplikacji

* Te pola są obowiązkowe.

Administratorem danych osobowych jest LPP Equipment Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. ul. Poznańska 563 B, PL-05-860 Święcice k/Błonia, Polska (zwana dalej „LPP”).
Wszelkie informacje dotyczące praw przysługujących osobom fizycznym, w tym prawa dostępu do danych osobowych, sprostowania danych, usunięcia danych (prawa do bycia zapomnianym), ograniczenia przetwarzania danych, przenoszenia danych, sprzeciwu oraz prawa do niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji w tym profilowaniu, a także inne informacje wymagane prawem zawarte są w Polityce Prywatności.

Pokaż więcej aplikacji w:

Analytics Ekstrakcja

Zobacz więcej aplikacji związanych z:

Systemy destylacyjne i ekstrakcyjne